• Elektrisch karten in winkelcomplex Dok Noord

  Ekart

 • O'Learys Bowling

  Of een partijtje bowlen

  O'Learys

 • O'Learys mini-golf

  Minigolf in sportief thema

  O'Learys

De gebouwen gelegen tussen de Sint-Salvatorstraat en het nieuwe Carelsplein krijgen een culturele functie.
Het gebouw “De Expeditie” werd reeds gerenoveerd tot een theater en kantoor- en repetitieruimte voor theatergezelschappen. Ook het Circuscentrum Vlaanderen is hier gevestigd.

De andere gebouwen werden reeds gerenoveerd tot kantoor- en tentoonstellingsruimten.
Het evenementenplein zal specifiek aangepast worden om plaats te bieden aan culturele manifestaties.

De bovenverdieping van het winkelcentrum wordt voorzien voor vrije tijd (fitness, dans, sport…) zodat het project een dynamisch geheel blijft, ook na sluitingstijd van de handelszaken.

De ruime aanwezigheid van horecazaken, met o.a. een standingvolle brasserie aan het evenementenplein maakt elk bezoek aan Dok Noord aangenaam.

Uiteraard horen ook optredens en andere performances in dit plaatje. Het evenementenplein zal specifiek aangepast worden om plaats te bieden aan culturele manifestaties.

Nieuwe vanaf 16 april: healthy foodbar HOLA!

EAT. PURE. LOVE VANAF 16 APRIL

HOLA is een healthy foodbar in Dok Noord 7 - Gent met een groot hart voor huisgemaakte producten en heerlijk gezonde gerechten.
Op zoek naar een lekker ontbijt, een gezonde lunch of toch een guilty(free) pleasure? Dan vind je bij Hola zeker je ‘goesting’: salades, belegde boterhammen, quiche, soep maar ook huisgemaakte Hola Granola, gezonde snacks en taart.
Als volwaardige maaltijd of als snelle hap. Om van te genieten bij Hola, maar evengoed om mee te nemen.

Beleef de HOLA-experience in onze foodbar of bestel je take-away nu online – je bestelling kan je oppikken in de take-away corner of ook laten leveren.


SUMMER COLONY: opening zomerbar Dok Noord

Vrijdag 6 en zaterdag 7 april vieren we de eerste warme zon met de opening van Summer Colony: een nieuwe zomerbar op ons binnenplein. Strand, petanque, cocktails en ligstoelen inclusief! Open van 12u - 21u.


Kleur jouw paasvakantie in op Dok Noord!

1 - Pik onze kleurplaten op bij één van de deelnemende winkels
2 - Kleur ze in
3 - Toon ze vol trots aan de verkoper/verkoopster
4 - Ontvang een gratis zakje paaseitjes aangeboden door AD Delhaize Dok Noord

Deelnemende winkels: Growing Steps, Apotheek Dok Noord, Go Sport, Velektro Fietsen, Illie Mangaro, Paradisio,Crossfit Cargo, Kids&Play, GIKS Mode, Apotheek Dok Noord en Standaard Boekhandel
Deze actie loop van 31 maart tot en met 14 april.
Op = Op.


Afscheid van RAW Salad Company

Met pijn in het hart - en de maag - nemen we deze week afscheid van RAW Salad Company Gent. Nog tot en met vrijdag kan je er watertandend een (laatste) salade, soep, juice, sandwich, ontbijtyoghurt of andere favoriet bestellen. Wie de zaak overneemt, ontdek je zeer binnenkort!


Ondernemende vrouwen op Dok Noord: Peggy van Fit.

Acht maart staat voor Internationale Vrouwendag. En dat er op Dok Noord sterke vrouwen rondlopen, daar bestaat geen twijfel over. Maak kennis met Peggy, zaakvoerster van Fit!

Hoe is jouw verhaal met Fit begonnen?
“Ik zag dat de volledig fitnesswereld werd overgenomen door onpersoonlijke budgetketens. Er was geen één club meer waar ik nog zou willen lesgeven, dus heb ik hem zelf opgericht. Een beetje uit principe: lichaamsbeweging moet je goed begeleiden, door ervaren lesgevers.

Op een avond nodigde ik alle toplesgevers die ik kende uit. Ik schotelde het concept voor, en iedereen was enthousiast: ze zijn er allemaal ingestapt. We zijn nu anderhalf jaar bezig en hebben ondertussen al een stevige fanbase opgebouwd. De markt was duidelijk klaar voor Fit.”

Wat is jouw rol binnen Fit?
“Ik bedacht het concept van A tot Z. Ik ben zelf een ervaren lesgever en sta dus veel vooraan. Ook de communicatie en administratie van de club neem ik voor mijn rekening. Kortom: ik doe eigenlijk alles.”

Waarom is een vrouw een betere ondernemer?
“Ik weet niet of een vrouw sowieso een betere ondernemer is, maar van mezelf merk ik wel dat ik Fit run zoals een goed lopend huishouden. Alles is netjes en gezellig, alles is in orde, de boekhouding is up to date. Ik neem ook de tijd om te luisteren naar de adviezen van mijn ervaren lesgevers. Vrouwen kunnen goed luisteren, niet?”

Naar wie kijk je op als ondernemer en waarom?
“Daar moeten we niet ver gaan zoeken. Dolly van Yoga On Call (ook hier op Dok Noord) doet met yogalessen wat ik wil doen met groepslessen in onze club: de beste lesgevers en de beste sessies in een mooi gezellig kader!”

Is Gent een vrouwenstad?
“Ik denk het niet… Gent is van iedereen!”