Wie houdt van gezellig koken, maar minder van boodschappen doen en afwassen, kan bij Eetavontuur terecht voor een ontspannend alternatief. Tijdens onze kookworkshops maak je kennis met nieuwe ingrediënten en kooktechnieken.
Onder professionele begeleiding bereid je de gerechten alleen of per twee aan een kookstation. Zo krijg je het snel in de vingers en leer je de knepen van het vak. Nadien krijg je de recepturen mee en kan je thuis aan de slag om vrienden en familie te verrassen met een heerlijke maaltijd.
Onze "Open workshops" zijn voor iedereen toegankelijk op de vooraf aangekondigde data.
Kies voor één van onze nieuwste workshops: Parels uit Beiroet, De keuken van Puglia of Viet Street Food. Of ga voor onze klassiekers.

Eetavontuur neemt je mee op een wervelende, lekkere trip doorheen de fascinerende Oosterse & New Yorkse streetfood keukens. Gewapend met dit prachtig geïllustreerde boek herken je ter plaatse meteen de gerechten die op straat worden verkocht.

Bovendien geven we de adressen en prijs van enkele culinaire hotspots. Ook wie zelf deze smakelijke gerechten wil uitproberen, blijft niet op zijn honger zitten. Alle recepten worden stap voor stap uitgelegd.
"Bangkok Street Food, koken en reizen in Thailand" en "Hanoi Street Food, koken en reizen in Vietnam" zijn uitgegeven door Lannoo in het Nederlands en in het Engels. Je kunt deze boeken bestellen bij Eetavontuur.
Met "Singapore en Penang street food" vervolledigen Tom en Luk hun Azië-trilogie.
Maak kennis met de unieke streetfoodscene met invloeden uit China, India, Maleisië, Indonesië, Thailand en Europa.
Dankzij "New York street food" leer je The City That Never Sleeps op een totaal nieuwe manier kennen. Want dineren hoeft niet posh en duur te zijn. Krijg het water in de mond bij de Gourmet food trucks in Manhatten of de eetstalletjes in Red Hoek. Tot stand gekomen in samenwerking met journaliste & inwoner van NY Jacqueline Goossens

Dok Noord 7 9000 Gent
0472/33.72.36
[email protected]
http://www.eetavontuur.be