Illie Mangaro organiseert een zondag vol lekkers en inspiratie

Illie Mangaro organiseert een zondag vol lekkers en inspiratie

Binnenkort bruist het in Dok Noord van het nieuwe leven en ook Illie Mangaro opent dan officieel zijn deuren! Wij staan klaar met (h)eerlijk food, inspirerende activiteiten voor body & mind, een plaats “where food lovers meet” en een glimlach natuurlijk 😉

Tijdens de Food Farm Fiesta op 18-19 en 20 maart kan je de pure smaken van Illie Mangaro’s fusion-wereldkeuken ontdekken in onze food truck. Proef er pittig en werelds street food en laat je overweldigen door nieuwe smaken!

Op zondag, 20 maart, maken we tijd voor “een gezonde geest in een gezond lichaam”. Ontdek onze trendy food lodge en verwen body & mind ’s morgens met (inter)actieve workshops. In de namiddag doen we het iets rustiger aan: kom thuis bij Illie Mangaro en geniet van een English style High Tea met een wereldse toets!

Ingrediënten van deze zondag vol lekkers en inspiratie?

10u30-11u30 Gentle Yoga & Meditatie
Een uurtje yoga en meditatie om de dag mindful te beginnen. Enkele zachte stretches om je lichaam wakker te schudden op een zondagochtend. Een moment van stilte om even tot jezelf te komen na een drukke week en vooral veel positieve yogi-vibes, namasté!

12u-13u NIA
Let’s kick it up a notch! Laat je meedrijven door NIA-lady Eva op de vloeiende ritmes van dit unieke bewegingsconcept. NIA is geïnspireerd op danskunsten (o.a. jazz), krijgskunsten (denk aan Tai Chi) en helende technieken (bvb. yoga), een expressieve en organische workout voor lichaam en geest. Dit is een initiatieles voor de lessenreeks die vanaf mei wekelijks bij Illie Mangaro zal plaatsvinden! Kom gerust eens proeven!

14u-18u High Tea
Ontdek onze mooie locatie en keuvel er lustig op los met vrienden en familie over een gezellig “High Tea”. Geniet van een lekkere kop koffie of huisgemaakte thee met iets zoets. “Puur, gezond, werelds” is ons motto, denk aan een kruidige chai latte, homemade ice tea of een smakelijke vegan brownie. Drankjes en gebakjes om van te smullen zonder schuldgevoel! Yes you can!

Voor de yoga en/of NIA les betaal je €5/les. Inschrijven kan door je naam en emailadres door te mailen naar illiemangaro@telenet.be

Dat en nog veel meer bij Illie Mangaro op het openingsweekend van Dok Noord. Tot op 18-19 of 20 maart?!

“Illie Mangaro – Where food lovers meet”

With love,

Illie 🙂